Taket är en viktig del av huset

Våra takläggare har lång erfarenhet av produkter från Monier och Planja. Vi arbetar med alla former av takmaterial och alla typer av takarbeten. Våra arbetsområden innefattar förutom takarbeten, även taksäkerhet och regnvattensystem, båda viktiga komplement till ett komplett tak.

Söker ni takläggare för takarbete så som takläggning, takreparation eller takrenovering? Vi renoverar ditt tak till fast pris. Kostnadsfri offert.

Att lägga om ett helt tak kanske sker en gång i livet. Vi vill att taket skall vara hållbart, relativt underhållsfritt och säkert. Det är därför av största vikt att hitta någon som har alla garantier, försäkringar och certifieringar som krävs. Det är också viktigt att ha förtroende för takläggaren. Att han kommer på avtalad tid, att arbetet slutförs enligt schema och att han har de kunskaper och erfarenhet som krävs för att utföra ett takarbete.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår