Våra referensprojekt

Här kan du läsa om våra olika referensprojekt som vi har jobbat med.

Söderköping S:t Anna församling

Söderköpings Bygg har varit uppdragstagare för Söderköping S:t Annas församling i flera projekt de senaste åren och parterna har även skrivit ett ramavtal gällande byggservice. – Kommunikationen har varit tydlig, mötena bra och tidsplanerna har alltid följts, säger församlingens fastighetschef Annica Wastesson.

Arbetets Museum

Arbetets Museum ville bygga en ny miljö till deras utställning som inriktar sig mot ungdomars utbildnings- och arbetslivsval. Museet sökte en självgående firma som kunde lösa det mesta på egen hand, och det var Söderköpings Bygg. – Så har det också blivit och vi är supernöjda, säger museidirektören Niklas Cserhalmi.

IOGT-NTO 79 Vidar

Vidarlokalen i Söderköping har varit IOGTNTO 79 Vidars hem ända sedan 1888. För några år sedan behövde huset kompletteras med en tillbyggnad som utfördes av Söderköpings Bygg. – De känner till byggnaden och har kompetensen för uppdragen, säger föreningens ordförande Lena Svensson.

Hemköp

Per Arén driver Hemköps-butiken i Söderköping och dessutom en i Norrköping. När det kommer till ombyggnationer och återkommande byggservice är Söderköpings Bygg det givna alternativet. – Vi behövde ett byggföretag som var snabba, duktiga och serviceminded, säger butiksägaren.

Hans & Greta

Hans & Greta är ett prisbelönt bageri som haft en häftig resa. När företaget var i behov av att flytta till en större lokal föll valet på Söderköpings Bygg, som genomförde ombyggnationen. – De erbjöd bra rådgivning som hjälpte oss att komma fram till den bästa lösningen, säger Therése Ekenblom som driver bageriet sedan 2009.

PL VVS & Fastigheter AB

När PL VVS & Fastigheter behövde nya lokaler var det Söderköpings Bygg som fick förtroendet för ombyggnationen. I byggnaden, som tidigare varit en ladugård, finns det nu bland annat en utställningsyta och kontorsdel.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår