Detta är Söderköpings Bygg

Söderköpings Bygg AB har varit verksamma i Söderköping och Norrköping med omnejd i 30 år. Företaget arbetar inom flera olika områden och kan erbjuda en helhetslösning för kunderna. Den största omfattningen berör projekt med inriktning mot företagslokaler, offentlig verksamhet, projekt inom bostadsrättsföreningar och privathus.

De har specialiserat sig på totalentreprenader, fönsterbyten, villor och fastigheter med ett färdigt koncept. Badrum är även en verksamhetsgren för Söderköpings Bygg, i samverkan med sina duktiga underentreprenörer. Företaget har även en stor erfarenhet av bostadsanpassningar som de genomfört i Söderköping kommun och Norrköping kommun. Ofta är projekten kopplade till ramavtal eller anbud.

Söderköpings Bygg strävar efter att erbjuda byggentreprenader med en helhetssyn tillsammans med deras kunder på ett långsiktigt och flexibelt sätt, för att bli en naturlig och långsiktig partner. Målet är att uppfattas som ett av de bästa alternativen inom sin marknad i det huvudsakliga marknadsområdet östra Östergötland.

I mer omfattande projekt handlar det ofta om större arbetslag med ansvarig projektledare, antingen en intern eller extern. Vid totalentreprenader samverkar Söderköpings Bygg återkommande med flertalet kompetenta underentreprenörer där företaget samordnar projektet för bästa möjliga utfall.

De har en egen dokumenterad kvalitets- och miljöpolicy, likvärdig BF9K. Företaget jobbar aktivt med dokumentation på flera plan, både i bild och text. Sedan arbetar de även efter branschregler enligt BKR, GVK och Säker Vatten. För att säkerställa kvaliteten i projekten till deras kunder samarbetar Söderköpings Bygg även med underentreprenörer som kan uppvisa en gedigen dokumentation.

Söderköpings Bygg är medlem i branschorganisationen Sveriges Byggindustrier, något som visar prov på kvalitet. Därför kan kunderna finna en trygghet i att de följer regelverken som råder samt att de anställda har schyssta arbetsvillkor som leder till en nöjd personal och väl utfört arbete.

Grundaren av Söderköpings Bygg, Torbjörn Andersson, har efter 30 år som VD lämnat över posten till Daniel Ringström som nu kommer göra sitt yttersta för att bygga vidare på det Torbjörn har åstadkommit och utveckla företaget ytterligare på ett sunt och hållbart sätt.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår