Badrum

Att renovera ett badrum med kakel och klinker är ofta ett ganska omfattande projekt och en stor investering i ditt boende. Det är därför viktigt med en god planering – med rätt förberedelser har renoveringen alla förutsättningar att bli som du tänkt dig

Efter avslutat arbete

  • När badrummet är renoverat får du ett kvalitetsdokument av entreprenören. Det är beviset på att arbetet är gjort  enligt Byggkeramikrådets regler och därmed uppfyller myndighetskraven. Dokumentet ska sparas i under hela våtrummets livslängd och lämnas över till eventuell ny ägare av fastigheten. Tillsammans med kvalitetsdokumentet får du också monteringsanvisningen för det godkända tätskiktssystemet som använts.
  • För att inte förstöra tätskiktet så rekommenderar vi att limmar upp badrumstillbehören istället för att punktera tätskiktet med skruvar. Det finns numera ett stort sortiment badrumstillbehör som kan limmas upp. Nödvändiga skruvinfästningar bör göras av fackman.

Söderköpings Bygg samarbetar med PER auktoriserade företag. Auktorisationen innebär att PER-företagen genomgått en särskild utbildning omfattande ekonomi, juridik, teknik, kvalitet och miljö. De auktoriserade företagen har också en dokumenterad lång erfarenhet av stora och kvalificerade plattsättningsarbeten.
Tillsammans med Kakelföreningen bildade man 1989 det gemensamma serviceorganet Byggkeramikrådet.

PER var via Byggkeramikrådet med och skapade PER,s Branschregler för badrum, idag benämnda BBV, Byggkeramikrådets Branschregler för badrum. Vi har även certifiering för Vattentäta badrum.

  • Vi renoverar ditt badrum till fast pris.
  • Kakel och klinker eller plastmatta.
  • Nya rör och porslin.
  • Våra duktiga plattsättare har våtrumsbehörighet.
  • Medlem i Byggkeramikrådet.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår